

Sojový nápoj se používá jako alternativa kravského mléka k běžnému pití, přípravě cereálních snídaní, koktejlů a kakaa. Vhodný k přípravě pokrmů, pečení, vaření, do polévek, nebo jako pochoutka do kávy nebo čaje. Je vhodný pro osoby alergické na lepek a laktózu. S vysokým obsahem vápníku a lecitinu. Zdrojem vápníku je surovina Aquamin - látka získaná z mořské řasy.
Složení: Přípravek obsahuje glukózový sirup, nehydrogenovaný rostlinný tuk, sojový proteinový koncentrát 5,6 %, tepelně upravenou sojovou mouku 3 %, Aquamin (kalcifikovaná řasa Lithothamnion Calcareum), sojový lecitin 1,6 %, emulgátor: estery mastných kyselin, stabilizátor: fosforečnan draselný, protispékavou látku: oxid křemičitý.
Způsob použití: Rozmíchejte 25 g směsi (2 vrchovaté polévkové lžíce) v malém množství teplé vody na kašičku a doplňte do 250 ml. Na přípravu studeného nápoje použijte mixér nebo šejkr.
Výrobce: TOPNATUR s.r.o., K Teplinám 679, 763 15 Slušovice - více na stránkách výrobce www.topnatur.cz